من هميشه علاقه به بررسي سايتهاي سياسي با طرز فكر متفاوت با انديشه خود را داشته ام و اين عادت امروزه هم كم و بيش ادامه دارد. به همين خاطر به تناوب نيم نگاهي به سايتهاي الف و تابناك و حتي رجانيوز و فارس نيوز ميندازم. گاهي اوقات پيامي هم براي تابناك و الف پست ميكنم كه البته بندرت از تيغ سانسور عبور ميكنند. تكليف رجانيوز و فارس نيوز كه معلوم است. ميماند تابناك و الف كه عليرغم خط فكري بظاهر متفاوت شباهتهاي زيادي بهم دارند. در اين گفتار ترجيح ميدهم سايت الف را مورد بررسي و كنكاش قرار دهم.
الف چندسالي است كه با مشي راست گرايانه و بظاهر معتدل وارد فضاي مجازي شده است. اين سايت با توجه به نبود رسانه هاي مجازي، ظرف مدت كوتاهي توانست با نگاهي حرفه اي در فضاي مجازي نامي براي خود دست و پا كند. البته فيلترشدن موقت اين سايت هم در افزايش محبوبيت آن بي تاثير نبود.
با نزديكي به انتخابات دهم، مشي نسبتا معتدل الف بشدت تغيير كرد. گويا احمد توكلي هم در جريان سناريوي انتخابات قرار گرفته بود و بايد نقش جديدي در اين سناريو بازي ميكرد. آقاي توكلي ظاهرا پس از انتخابات وظيفه لاپوشاني تقلب در انتخابات را برعهده گرفت و البته در اين نقش تلاش زيادي داشت تا آنجا كه در مقاله اي صراحتا عنوان نمود اصولا در جمهوري اسلامي امكان تقلب موثر وجود ندارد.
احمد توكلي در نقش ناظر بيطرف! از موسوي خواست دلايل تقلب خود را به الف ارائه دهد و عدم ارائه ادله به ايشان را نشاندهده عدم وجود تقلب دانست. البته آقاي توكلي هيچگاه عنوان نكرد كه چرا در سالمترين انتخابات پس از انقلاب از چهار كانديدا سه كانديدا شائبه تقلب را به انتخابات دارند يا تفسير آراي باطله منفي يا آراي صفر كروبي و موسوي در يسياري صندوقها چگونه امكان پذير است. همچنين ايشان به اراي تا نشده و كمبود تعرفه ها و تعداد زياد اراي با مضرب صد اشاره اي نداشته است. همچنين دلايل كاهش اراي رضايي در جريان افزايش ارا يا فراموشي اوليه وزارت كشور و اعلام اراي باطله صفر در سحرگاه روز پس از انتخابات هيچگاه توسط ايشان توجيه نشد. سوال ديگري كه از سوي جناح محافظه كار بي پاسخ مانده است اينست كه با توجه به سالم بودن انتخابات در جمهوري اسلامي، چرا از حضور ناظران بيطرف در انتخابات جلوگيري ميشود؟
آقاي توكلي در سطر سطر نوشته هاي اخير خود اوج تنفر را نسبت به موسوي و اصلاح طلبان نشان داده است. با اين وجود در
مقاله اي همانند باهنر با كمال سخاوتمندي به اصلاح طلبان اجازه زنده ماندن ميدهد! البته ايشان همواره پاسخ خود را در ميان معدود نوشته هاي عبور كرده از تيغ سانسور و آراي داده شده به اين نوشته ها و نيز انبوه نوشته هاي
غير قابل انتشار كه جديدا نام
در نوبت انتشار بخود گرفته اند دريافت كرده است. با اين وجود همچنان انبوه مخالفان خود را اندك و طرفداران خود را بيشمار ميبيند. البته ايشان گاهي براي يادآوري نقش بيطرفانه خود انتقادهاي ملايمي هم از دولت مهرورز مطرح ميكند تا ثابت كند
ايران آزادترين كشور دنياست!
ايشان البته در اين مدت از تلاش براي ايجاد تفرقه در جنبش سبز غافل نبود. براي پي بردن به اهداف ايشان در اين راستا شما را به خواندن مقاله
نامه احمد توكلي و چشم اسفنديار جنبش سبز جلب ميكنم. براي مشاهده ادبيات رسانه اي الف هم، كافي است نگاهي به تيترهاي انتخاب شده از اين سايت داشته باشيم.
با اين اوصاف آيا ميتوان باور داشت الف از رجانيوز و فارس نيوز خواندني تر است؟ قضاوت با شما:
"تلاش براي تحريك هواداران به بهانه تولد موسوي"
"مرگ بر روسيه با طعم درود بر امريكا"
"مبالغه هاي احمدي نژاد دروغهاي موسوي"
"سندروم توهم پيروزي براي موسوي قبل از پيروزي"
"آقاي موسوي چرا امار كشته ها را بالا ميبريد؟"
"ناكامي حاميان خارجي موسوي در ايجاد تشنج در دانشگاهها در شروع سال تحصيلي"
"تلاش بي بي سي براي تعميم شعار 40 نفر به 80هزارنفر"
"رسوايي در دستكاري عكس مراسم روز قدس در روزنامه اعتماد"
"دنباله شبهدانشجويي دار و دسته شعبان بيمخ و كوكتلمولوتف بهدستان وقايع پس از انتخابات، با چه رويي هجوم به دانشگاه شريف و ضرب و شتم دانشجويان و به آتش كشيدن شهر و مسجد و اتومبيل و موتورسيكلتها و سطلهاي زباله و تخريب بانك و اتوبوس را مدنيترين شكل اعتراض ميدانند؟"
كلام آخر اينكه آقاي توكلي ما شما را دوست داريم! ولي من و شما بهتر ميدانيم كه هروفت مردم اعترافات شخصيتهاي اصلاح طلب يا اخبار 20:30 را باور كردند قطعا عدم تقلب موثر در انتخابات و كلام آخر را هم خواهند پذيرفت!