۱۳۸۸ دی ۲۸, دوشنبه

تعريف جديد محاربه: حضور در تجمعات،‌فيلمبرداري با موبايل و شركت در تشييع آيت الله العظمي منتظري!

بخشي از بيدادگاه متهمان حوادث عاشورا:
...به گفته نماينده دادستان اين متهم از قبر ندا آقاسلطان و سهراب اعرابي دو بار فيلم گرفته و براي منافقين ارسال كرده است و گروهك منافقين براي وي ايميلي را ارسال كرده‌اند و از او خواسته‌اند در بابلسر شعارنويسي در حمايت اعتصاب پايگاه اشرف داشته باشد...
متهم: با ريحانه بيرون رفتيم و فقط تماشا مي‌كرديم. وقتي نقطه‌اي شلوغ بود از ترس راهمان را عقب‌تر مي‌برديم از خيابان ويلا تا بيمارستان امام خميني(ره) رفتم و از آنجا يك ماشين گرفتم. راه در آنجا يك طرفه بود و نيروهاي امنيتي آنجا را كنترل مي‌كردند و در شيخ‌فضل‌الله نوري به اجبار از خودرو پياده شديم و مجدد در نزديك يادگار امام سوار خودرويي شدم و از آنجا به خانه‌ام در پيچ شمران برگشتم و حتي يك شعار ندادم و به خاطر ترس در اغتشاشات شركت نكردم. فيلمي تهيه كردم اما در موبايلم سوخت و آن را در حال حاضر ندارم...
متهم رديف دوم گفت: از آنجايي كه تجمعات 25 ، 26 و 27 خرداد آرام بود و من نمي‌دانستم اين تجمعات غيرقانوني است شركت كردم و هيچ دستوري از سازمان براي شركت نداشتم و در تجمعات 18 تير ، 13 آبان و 16 آذر و روز عاشورا و تاسوعا وقتي ديدم يك جمعيتي در خيابان هستند به آنجا رفتم...از روز عاشورا و تاسوعا فيلمي ارسال نكردم و روز مرگ منتظري سركار بودم و هيچ فيلمي نگرفتم...
قاضي: در تجمعات مادران در پارك لاله شركت مي‌كردي؟
متهم رديف دوم گفت: يك روز در اتوبوس شنيدم كه مادرها در پارك لاله هستند.
نماينده دادستان: از تجمعات در پارك لاله فيلم گرفتي؟
متهم رديف دوم: وقتي از كلاس بر مي‌گشتم خانمي در اتوبوس گفت هنرپيشه‌ها در اين تجمعات شركت مي‌كنند عكس‌هايي را از كافي‌نت گرفتم و به آنجا بردم .عكس ندا، سهراب و كيانوش بود و از ‌آنها نيز فيلم گرفتم اما به جايي ارسال نكردم...من اصلا شعاري ننوشته‌ام. گفتم اين شعار را شنيده‌ام. من هيچ مورد شعارنويسي نداشتم...

مرجع
مشروح دادگاه متهمان حوادث روزعاشورا

۱۳۸۸ دی ۲۷, یکشنبه

اداي ديني به آزادگان دربند

از ياد نبريم عزيزان دربندمان را

حسن سوري شش ماه حبس
حسام ترمسي يك سال حبس
حسين اعظامي دو سال حبس
هدايت آقايي دوسال و نيم حبس
سهيل نويدي هفت سال حبس و 74 ضربه شلاق(تبرئه در دادگاه تجديدنظر)
اكبر اجدادي دوسال و دوماه حبس
محمدرضا نوربخش سه سال حبس
عاطفه نبوي چهارسال حبس
حسام سلامت چهار سال حبس
امير اصلاني پنج سال حبس
علي بهزاديان شش سال حبس
محسن صفايي فراهاني شش سال حبس
بهزاد نبوي شش سال حبس
عبدالله رمضانزاده شش سال حبس
سلمان سيما شش سال حبس
اميد لواساني شش سال حبس
محمدعلي ابطحي شش سال حبس
ناصح فريدي شش سال حبس و 74 ضربه شلاق
علي بي كس هفت سال حبس و چهار ضربه شلاق
احمد زيدآبادي شش سال حبس و پنج سال تبعيد و محروميت مادام العمر از حقوق اجتماعي
عبدالله مومني هشت سال حبس
سعيد ليلاز نه سال حبس
ضيا نبوي پانزده سال حبس و 74 ضربه شلاق
محمدرضا زماني اعدام


داود زماني، ابراهيم يزدي، شيوا نظرآهاري، حجت شريف، ژيلا بني يعقوب، بهمن اموئي، محمد ملكي،‌ محمد عطريانفر، محمدتقي خلجي، حسين زمان،‌نفيسه زارع كهن، فريبا پژوه،‌ حامد روحي نژاد، فرزاد كمانگير،‌ منصور ساعتچي، محمدحسين سهرابي راد، احمدرضا بهارلو، رسول بداغي، زويا حسني، مسعود آقايي، بدرالسادات مفيدي، محمدعلي شيرزاد و هزاران زنداني سياسي دربند رژيم را.

مراجع

تا آزادي زندانيان سبز



۱۳۸۸ دی ۱۷, پنجشنبه

من محارب نيستم و با كارت حكومت بازي نميكنم

مهم نيست شما من را محارب بخوانيد يا آشوب طلب و قمه كش و مسلح و فتنه جو. اهميتي ندارد كه شما خود را اهل مدارا و تسامح خطاب كنيد. همه ميدانند  كه تمام  كشته شدگان وقايع پس از انتخابات از جنبش سبز بودند و اينها براي قضاوت مردم كافي است. همه ديده اند مردم معترض خشم خود را كنترل كردند و حتي  ديوار انساني تشكيل داده اند تا به مامورين حكومتي آسيبي نرسد. تصاوير روز عاشورا نشان داده است چه كسي مسلح بود و چه كسي تعمدا با خودروي حكومتي مردم معترض را زيرگرفت. 
 
شما ميخواهيد من را وارد بازي خشونت كنيد. چون اين تنها بازيي است كه شما در آن پيروزيد. ولي من بازي خود را ادامه خواهم داد و شما نخواهيد توانست بازي من را بهم بزنيد.

من نه محاربم نه فتنه جو و نه آشوب طلب ولي همچنان به تقلب انجام شده معترضم. درست است كه بيشتر راههاي اطلاع رساني را مسدود كرده ايد ولي ابزار محدودي كه در دست دارم به اندازه اي هست تا بخش كوچكي از جنايات حكومت را پس از انتخابات افشا كند و اين ابزار  براي روشن شدن اذهان عمومي كافي است.  مبارزه ما مبارزه اي طولاني و نابرابر است ولي ميدانم كه در نهايت در اين كارزار دشوار، پيروزي با ما خواهد بود زيرا ما بيشماريم... بيشمار

پي نوشت: به يك كامنت در سايت الف برخوردم كه بنظرم جالب آمد. شايد شما هم خوشتان بيايد
من خودم هم از کرج با اتوبوس به تهران امدم تا در راهپیمایی 9 دی شرکت کنم.. بالاخره تهران با این گستردگی دیگر یک روستا یا یک دهکده نیست... اما حقیقتا" بعد پشیمان شدم که چرا به این گردهمایی امدم.. رسانه ملی دارد از بیت المال تغذیه میشود و رسالت عظیمی بر دوش دارد.. این حق مردم است که حقیقت را بدانند و با بدی و زشتی در هر لباسی برخورد کنند.. من نه ماهواره دارم و نه علاقه ای به این قبیل رسانه ها.. اما چند روز بعد در خانه یکی از اقوام صحنه های را از ماهواره دیدم که هنوز هم باورش برایم سخت است.. بعد با انسانهای برخورد کردم که ظهر عاشورا در میان معترضان بودند.. وقتی فیلم گرفته شده با موبایلشان را دیدم از خودم و از رسانه ملی بدم امد.. بخدا اگر این اتفاق در فلسطین اشغالی صورت میگرفت تا چندین روز همین رسانه ملی عزای عمومی اعلام میکرد.. هرگز باورم نمی شد مثل عروسکی با من رفتار شود که نخ ان را به هر طرف بکشند من هم تکان بخورم.. بیشترین ناراحتی من این بود که چرا با دین و باورهای مذهبی مردم بازی می کنند .. اقای توکلی : نماینده عزیز مردم .. به مسئولین و دوستداران نظام در جمع های خودمانی بگوید : با افکار عمومی اینگونه برخورد نکنند .. والله این دو روز عمر و این پست و مقام ارزش انرا ندارد که با باورهای یک ملت اینگونه بازی شود.. این انقلاب اگر در این 30 سال مانده بخاطره حمابت مردم بوده است .. وای به روزی که مردم دلمرده و دلسرد شوند .


۱۳۸۸ دی ۱۱, جمعه

رمز موفقيت جنبش سبز حفظ اتحاد، اطلاع رساني و پرهيز از خشونت است

1-حتما شما هم در تظاهرات جنبش سبز به تفاوت افرادي كه در كنار هم براي پيروزي جنبش به ميدان آمده اند دقت كرده ايد. خانمهايي با حجاب كامل، در كنار خانمهايي كه اعتقادي به اين مسئله ندارند، آقاياني كه ظاهري كاملا مذهبي دارند در كنار افرادي كه حكومت آنها را بچه سوسول يا ژيگول مينامد، با اتحادي مثال زدني در اين راه قدم برداشته اند. حتما با من هم عقيده ايد كه پيش از آن، اين طيفها حاضر نبودند با هم، هم كلام شوند و اين يكي از دستاوردهاي مهم جنبش است.
2-حكومت تلاش زيادي دارد تا بصورتي كاملا رياكارانه طرفداران خود را هم اينگونه معرفي كند. در تظاهرات دولتي در روز چهارشنبه عكاسان رسانه هاي اصولگرا تصاوير جالبي شكار كرده اند: پلاكاردي در دست خانمي بدحجاب با اين عنوان كه ما انقلاب كرديم تا شعائر اسلامي را زنده كنيم يا تصوير آقايي كراوتي با پرچم ايران يا جوانكي با موهاي بلند و پلاكاردي بر ضد موسوي را در سايتهاي اصولگرا حتما مشاهده كرده ايد. سعي كرده اند با اين شو اينگونه القا كنند كه همه مردم ايران از هر قشر و گروهي در اين تظاهرات حضور داشته اند. گويي از ياد برده اند كه كمتر از 24 ساعت قبل تصاوير مونتاژ شده صدا و سيما روي تصوير يك خانم كه موهايش از پشت روسري بيرون زده بود و دختر و پسر جواني كه دست در دست هم در حال راهپيمايي بودند و يك آقاي كراواتي زوم شده بود. وقتي پاي قدرت در ميان باشد ارزشها چه راحت عوض ميشوند.
3-حكومت سعي زيادي دارد تا بين جنبش تفرقه بيندازد. تيترهاي امروز الف و تابناك و گزارشهاي صدا و سيما را ببينيد كه از رهبران جنبش خواسته شده راه خود را از آشوبگران جدا كنند يا حتي حقوقي براي معترضين قائل شده است. در اين ميان بعيد نيست با دادن امتيازاتي به رهبران جنبش سعي در بيراهه كشانده شدن جنبش هم داشته باشند ولي رهبران جنبش بخوبي دست حكومت را خوانده اند. موسوي بهيچ وجه تظاهرات عاشورا را محكوم نكرد بلكه از آن دفاع هم نمود و كشتار مردم بيگناه را توسط حكومت تقبيح كرد. كروبي هم كه پيش از اين اقدام مشابهي بعمل آورده بود.
4- با توجه به حضور طيفهاي مختلف در جنبش سبز بايد سعي كنيم از شعارهايي كه به نحوي در جنبش تفرقه ايجاد ميكند خودداري كنيم. همه ميدانيم كه رهبران جنبش سبز به اصل ولايت فقيه (البته نه بصورت مطلقه )‌اعتقاد دارند. اين اصل طرفداران ديگري هم در بدنه جنبش دارد. بهتر است سعي كنيم در شعارهاي خود رهبري و رياست جمهور را هدف قرار دهيم چون مورد وفاق همه طرفداران جنبش است. به ياد آوريم كه در پيروزي انقلاب اسلامي همانقدر كه مذهبي ها موثر بودند نهضت آزادي و حزب توده و مجاهدين هم نقش داشتند. بنابراين بايد حضور همه از مذهبي گرفته تا سلطنت طلب را در جنبش گرامي بداريم.
5- پرهيز از خشونت در دراز مدت حقانيت جنبش را در افراد مردد ثابت ميكند. شكي نيست كه حكومت در تلاش است تا جنبش را به عكس العمل وادار كند زيرا در اين صورت، ميتواند كشتار خود را توجيه كند و با توجه به توانايي حكومت در خشونت بي حد وحصر، در صورت براه افتادن حمام خون، جنبش بازنده اصلي خواهد بود. ضمنا حكومت بخوبي از اين حربه استفاده ميكند تا تظاهركنندگان را آشوبگر معرفي كند. حتما با من هم عقيده ايد كه تصاويري كه در آنها، گروهي از جنبش سبز كه ديواري انساني بين تظاهركنندگان خشمگين و نيروهاي انتظامي كه به محاصره درآمدند، ايجاد كرده اند، چهره اي انساني را در ذهن هر بيننده اي به تصوير ميكشند. در مقابل، تصاوير لخت شدن سربازان يا ضرب و شتم آنان توسط مردم،‌ چهره اي مظلوم از نيروي انتظامي و خشن از جنبش سبز را به بيننده القا ميكنند بنابراين بايد بتوانيم در اوج خشم، خشم خود را كنترل كنيم واين همان چيزي است كه حكومت از آن وحشت دارد.
6- نكته مهمي كه وجود دارد اينست كه همه مردم به اينترنت دسترسي ندارند. وجود فيلترينگ شديد حتي برخي افراد استفاده كننده از اينترنت را هم از عمق فجايع روز عاشورا بي خبر نگه داشته است. ارسال پارازيت روي كانالهاي خبري مثل بي بي سي و صداي امريكا هم يكي از منابع اصلي اطلاع رساني را از جنبش گرفته است. بايد به هر طريق ممكن مردم را از اين فجايع مطلع كرد. بنظر من ساخت مستندي كوتاه از اين فجايع و پخش آن از طريق سي دي ميتواند نقش مهمي در اطلاع رساني ايفا كند.